_bytemaster aconsegueix per segon any consecutiu el premi "BEST NETWORK SECURITY PARTNER 2014 SPAIN "durant la Dell Programari Partners Conference 2014

Xavier Isern responsable de la línia de negoci de seguretat en _bytemaster va recollir el premi durant la Dell Programari Partners Conference 2014 en un acte que va acollir més de 100 Partners de Dell tot Espanya.
Des del departament de màrqueting de _bytemaster es va voler agrair aquest reconeixement al seu treball diari per part de Dell.

_bytemaster manté aquesta posició gràcies a una contínua millora en les xifres de negoci i un altre aspecte fonamental en un moment de maduresa del mercat en les solucions de seguretat perimetral gràcies a la penetració del mercat aconseguida en segments ocupats des de fa anys per Partners i fabricants tradicionals del mercat de seguretat.

Els resultats objectius de laboratoris prestigiosos com NSlabs i diferents experts d'anàlisi de mercat com CRN i Gartner situen als Firewalls de nova generació de Dell_sonicwall com a líders o els situen en qualsevol de les tecnologies que seguretat que implementen com IPS dins del quadrant dels líders de mercat.
 
Les solucions globals de l'empresa catalana marquen diferències cada vegada més importants amb els seus competidors. Mentre altres fabricants només poden permetre seguir fent focus en la seguretat perimetral i fins i tot en alguns casos amb dependència directa de productes de tercers, Dell aconsegueix tenir una solució global de seguretat "end to end trust" per a les noves necessitats sorgides en els clients. La integració d'una línia de productes totalment líders el desenvolupament depèn exclusivament de Dell i no d'aliances o acords amb tercers en el mercat de Networking Data Protection o gestió d'identitats ens garanteix una evolució adequada gràcies a aquesta visió global dels nous amb solucions basades en Cloud, híbrides o On premises amb nous i complexos reptes en matèria de seguretat.

-bytemaster posa tot el seu esforç a partir d'ara mateix en poder mantenir un altre any més aquesta posició i lluitar per aconseguir-ho en la resta de solucions.

La clara aposta de -bytemaster és ser una empresa referent en solucions de seguretat globals sobre la qual poden recolzar-se els seus clients. Sens dubte podran aconseguir-ho amb la moral reforçada gràcies a aquest nou premi.
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top