AdaptiveCity

contacte directe: Rubén Lancharro
Ruben.lancharro@adaptivecity.com
AdaptiveCity

Videotrucada

AdaptiveCity

Compartició d'imatges

AdaptiveCity

Missatgeria

AdaptiveCity

Notificacions

AdaptiveCity

Informació

PRODUCTES I SERVEIS

www.family.ar.com

Familyar sota el lema “Emotional Care” és una aplicació mòbil (app) per cuidar les persones grans, evitant la solitud i l’aïllament social i proporcionant un envelliment actiu. D'aquesta manera les persones grans poden ser independents, viure sols a casa i continuar connectats a la seva família, tot i estar sols o a una residència. A més els permet estar al dia i formar part del seu entorn, a part d'estar ben cuidats i controlats en tot moment per a la tranquil·litat de tots.

Les seves principals funcionalitats són:

• Videotrucades entre els membres del grup, sense necessitat de tocar cap botó, simplement tocant la foto del familiar.
• Compartició d’imatges i vídeos, facilitant la inclusió social de les persones grans.
• Missatgeria instantània entre els membres del grup.
• Notificacions per la presa de medicaments i alarmes en cas de no ser administrats.
• Informació rellevant sobre la persona gran: medicaments, al·lèrgies, etc.
• Una app fàcil d’utilitzar pensada per a la gent gran. Sense necessitat de comptes, ni nom d’usuari ni contrasenya.
• Segur, amb una xarxa de contactes privada. Amb el control dels membres en formen part.


FAMILYAR PER ALS AJUNTAMENTS:

Adaptivecity facilita als ajuntaments la possibilitat d’oferir Familyar com un servei propi i diferenciador.

• Per millorar la satisfacció ciutadana. Millora la percepció dels ciutadans sobre els serveis que reben les seves persones grans.
• Comunicació efectiva/afectiva: facilita la comunicació entre els serveis socials i les famílies de les persones grans.
• Informació de proximitat: permet informar a les famílies dels esdeveniments i recursos que les persones grans tenen a la seva disposició.
• Descàrrega promocionada: permet a l’ajuntament facilitar un codi de descàrrega a les famílies on s’identifica que l’app ha sigut per l’entitat.
• Gestió integral: permet la possibilitat de gestionar els grups familiars des d’un entorn web, amb possibilitat de fer filtres personalitzats, enviaments massius, etc. 

Familyar és una eina molt útil pels serveis socials, per la gestió de residències, per la gestió de residents, per casals d'avis, per centres de salut, per empreses d'assistència domiciliària. És una eina de gestió ciutadana a l'alçada de les noves tendències en Smart City.
 

PROVA FAMILYAR VIDEOTRUCADA DE FORMA GRATUÏTA:

Familyar Videotrucada és la versió gratuïta d’aquest gran projecte. El seu objectiu és facilitar la comunicació entre la persona gran i el seu entorn familiar mitjançant una videotrucada, de forma molt senzilla.

Familyar Videotrucada és una aplicació per tauletes per a la gent gran, amb una interfície senzilla i fàcil d’utilitzar, sense necessitat de coneixements tecnològics. I és una aplicació mòbil per a tots els membres del cercle privat: família, amics, cuidadors, personal sanitari... Permetent cuidar la persona gran d’una manera efectiva i afectiva.

Enllaç de descàrrega a Google Play


COM FUNCIONA?


• L'administrador del grup descarrega la app Familyar Videotrucada al seu mòbil y crea el cercle de la persona gran a la que vol cuidar.
• Tot seguit es descarrega la app Familyar Videotrucada Senior a la tauleta de la persona gran i s’introdueixen els codis que facilita l’aplicació de l’administrador.
• Es conviden els membres que formaran part del cercle, que rebran una invitació de descàrrega a través d’un SMS gratuït.
• Els membres descarreguen l’app i llest! Ja tenen el grup familiar creat i preparat per començar a comunicar-se.

Descarrega-la ja a Google Play

Video explicatiu

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Familyar a l’Ajuntament del Prat de Llobregat
Familyar al Servei AranSalut, Vall d'Aran


Prat de Llobregat

Vall d'Aran

VIDEOS RELACIONATS

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top