la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A XAVIER RODAMILANS
3r TINENT D’ALCALDE I REGIDOR DE POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES DE LA PAERIA

"A part del SAD i el Servei de Teleassistència també tenim el ‘Menjar sobre rodes’ que s’ocupa que a les persones amb problemes per sortir de casa no els falti una dieta equilibrada al seu domicili" llegir+

 

Comencen les obres de la pista esportiva del Sant Jordi de Mollet

Ja s'ha posat en marxa la primera fase de les obres de remodelació de la pista esportiva del Sant Jordi de Mollet del Vallès per convertir-la en un espai polivalent que sigui útil per a tota la ciutat.

En aquesta primera fase es remodela el paviment, es renova el clavegueram, els serveis d'aigua i llum, i s'instal·laran porteries de futbol i cistelles de bàsquet noves. Aquesta fase és a càrrec del pressupost municipal de l'any passat, amb un cost de més de 221.000 euros i amb una durada d'execució d'uns tres mesos.

En la segona fase de les obres de la pista esportiva del Sant Jordi de Mollet s'instal·laran els vestidors nous; en la tercera es modificaran els accessos i la tanca perimetral, i en la quarta i darrera fase es col·locarà una coberta i grades noves.
 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto