Nova App de CERÀMICA UNE 138.002 de Mapei

La nova APP desenvolupada per MAPEI és una eina de fàcil ús, intuïtiva i gratuïta, que permet sense risc d'error, triar els adhesius i morters d'unió adequats segons les característiques de cada obra, tenint en compte els criteris i taules de recomanació de la norma de col•locació de ceràmica UNE 138.002.

Per mitjà d'una senzilla interfície es seleccionen paràmetres com: Tipus d'Obra, Ús, Suport, Tipus de Rajola, Dimensions de Rajola i Ample de Junta. En funció de la selecció realitzada l'App recomana els adhesius i morters de rejuntat adequats per a cada projecte, així com les quantitats necessàries.

Després de dos anys de l'entrada en vigor de la norma UNE 138.002, MAPEI segueix fent una àmplia tasca de divulgació i difusió del seu contingut i característiques al costat de les associacions ANFAPA, ASCER i PROALSO, amb l'objectiu que tots els professionals del sector la coneguin, usin i apliquin correctament.

Per això la nova APP Ceràmica UNE 138.002 disponible per a Android i IOS és l'eina adequada i de fàcil ús a través del mòbil, perquè els prescriptors i instal·ladors del sector puguin posar correctament tot tipus de ceràmica, complint la normativa vigent i evitant l'ús excessiu o innecessari de productes.


Ús de l'App en quatre passos

En només quatre passos o pantalles, es complementa la informació relativa a les característiques de cada obra. Amb aquestes dades l'App ofereix una sèrie de recomanacions d'acord amb els criteris de selecció de materials de la norma vigent UNE 138.002.

El resultat ofert per l'eina es pot compartir fàcilment amb l’equip de Mapei o col·laboradors de múltiples maneres: correu electrònic, WhatsApp, porta-retalls o exportar a Excel en versions compatibles amb els principals bancs de preus (Presto-ACAE, Arquimedes-CYPE o TCQ- ITeC).

Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartech.mapei&hl=es

itunes https://itunes.apple.com/es/app/mapei-une138002/id1444809748?mt=8


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top