Nova campana industrial Bayled 2.0, ideal per il·luminar grans espais

El Bayled 2.0 és una lluminària industrial amb tecnologia LED altament versàtil per les seves possibilitats de control, regulació i configuració. Aquesta lluminària ha estat dissenyada per Ignialight i fabricada a la planta d'injecció de plàstic de SACOPA.

Amb disseny avantguardista i un alt rendiment lumínic (115 lúmens / W lluminària completa), permet una millor eficiència de l'equip i de la instal·lació, amb un mínim consum.

El Bayled 2.0 es presenta amb un ampli ventall d'opcions de regulació i control: Power Line, DALI, Ràdio Freqüència, Llum d'Orientació, Sensor de lluminositat integrat, Detector de presència ... millorant el control de la instal·lació i consum energètic. Destaca per ser una campana de molt fàcil instal·lació: Plug & Play i resulta ideal per a la substitució de la tecnologia HM per tecnologia LED.

El Bayled 2.0 és una lluminària altament modulable que ofereix una il·luminació homogènia i de gran qualitat amb una perfecta percepció de colors en espais industrials, magatzems logístics, centres de producció i grans espais.

Més informació: www.bayled.es | www.ignialight.com

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top