FRAMUN, SA

contacte directe: Montserrat Pinyot Sant
montsepinyot@framun.com

Rètols i senyalització

Retolació de vehicles

Gravats en Làser

Retolació tèxtil i Banderoles

Marcatge i Segells de goma

PRODUCTES I SERVEIS

Fabricació, Disseny i Instal·lació de tot tipus de Rètols comercials - industrials i Segells de goma:

Rètols Lluminosos, Senyalització , Vinils, Impressions de gran format amb plòter de tintes ecosolvents , Cartells, Retolació de vehicles , Retolació tèxtil de samarretes i altres peces de roba, Retolació de vidres , Retolació de locals i botigues , Retolació d’aparadors , Rètols corporis, Rètols monòlits, Banderoles, Neons i Leds per exteriors, Plaques informatives, Plaques gravades , Plaques retolades, Plaques identificatives, Senyalització, Senyalèctica, Senyals de seguretat, Directoris, Adhesius personalitzats , Etiquetes adhesives , Pancartes de lona, Tanques publicitàries, Expositors , Cartelleria , Gravats i tallats en làser.
Segells de goma, Segells de Cautxo, Datadors, Numeradors, Bolígrafs amb segell de goma, Marcatge en sec, Productes i màquines per marcatge industrial, Grapadores, taladradores, altres materials d’oficina, Tintes per Marcatge i Tintes especials per a totes les aplicacons i superfícies.

P+SAC

Els nostres segells (marca TRODAT) són climatològicament Neutres (fabricació 0% contaminant)

Disposem dels únics VINILS ECOLÒGICS existents, que no porten PVC ni cap component contaminant pel medi ambient. Hi ha aplicacions, sobretot en centres oficials, en què la normativa CEE obliga a utilitzar aquests tipus de materials reciclables i sense PVC.

Les tintes usades en les nostres impressions són Ecosolvents, resistents a l’exterior i a la vegada no contaminants.

Disposem d’un procés de reciclatge de tots els nostres residus de fabricació, gestionat tot per una empresa especialitzada.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

- Portem tota la retolació del Palau Firal de Manresa, des de fa més de 10 anys.
- Rètol de l’EDIFICI IMPULS
- Rètol-Monòlit de la Universitat FUB
- Rètols i tota la retolació de la Cínica Universitària de Manresa.
- Retolació de les noves instal·lacions del Congost, Manresa.
- Rètols del Cementiri de Manresa.
- Retolacions vàries per l’Ajuntament de Manresa, de St. Vicenç de Castellet, del Pont de Vilomara, Sant Salvador de Guardiola, Artés, etc.
- Retolació i senyal·lització de residències per a gent gran: Relat d’Avinyó, St. Francesc de Santpedor, Can Padró, IBADA, Can Comelles d’Esparraguera, Sagrada Família, etc.
- Segells de goma i altres productes de marcatge per a molts ajuntaments, administracions i departaments de la Generalitat de Catalunya.
- Senyalització de El Casino, Manresa.
- Rètols del Parquing 4 CANTONS, pel Forum, Manresa.

VIDEOS RELACIONATS

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top