S’inicien les obres del pavelló Mercè Guix de Campdevànol

Una de les obres més reivindicades a Campdevànol, com és la remodelació del pavelló municipal d’esports Mercè Guix, va començar el passat 3 de gener. Els treballs que s’hi faran suposen una inversió total de 1.087. 322 euros (amb IVA inclòs), que aniran a càrrec d’Infraestructures Trade SL. Es tracta d’una remodelació total del pavelló que actualment es troba ja molt envellit, tenint en compte que va ser el primer equipament municipal esportiu que es va construir a Campdevànol en l’inici de la democràcia. Altres motius que han portat a fer aquesta obra és el compliment de la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i de seguretat i salut.

Aquesta remodelació és fruit d’un concurs d’idees que va organitzar l’Ajuntament de Campdevànol per adjudicar l’obra. Finalment el guanyador va ser el Taller d’Arquitectura i Territori Jose González Baschwitz, que va ser l’executor del projecte. Les obres han començat amb una mica de retard motivat per problemes de caràcter documental i de tramitació que, fins que no s’han pogut resoldre amb l’empresa adjudicatària, no s’han pogut tirar endavant els treballs. Les obres es portaran a terme durant aquesta primavera i estiu, amb un termini d’execució de vuit mesos, i amb l’objectiu que les instal·lacions estiguin a punt per la temporada que ve, que començarà el setembre. El finançament de l’obra s’ha fet a través de la Llei de Barris (75% de l’obra) i la Diputació de Girona, que també hi aportarà la inversió en una caldera de biomassa i millorar així el confort dels usuaris, sobretot dels equips del Club Bàsquet Campdevànol.

L’alcalde de Campdevànol, Joan Manso, destacava que “per nosaltres aquesta és una inversió essencial, de fet, era la principal del nostre programa”. Manso afegia que “sortosament hem pogut incloure-la en el marc de la Llei de Barris i així executar-la”. Per últim, l’alcalde manifestava que l’equip de govern està molt “content” amb la millora d’aquestes instal·lacions “perquè un dels nostres principals objectius és que els ciutadans tinguin bons serveis al municipi”.

La millora del pavelló es completarà amb la instal·lació d’un rocòdrom, s’adequarà el gimnàs, es milloraran els vestuaris i també es farà un bar nou que connectarà el pavelló amb el camp de futbol.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top