S'obren inscripcions, comunicacions i candidatures per a la V Edició del Congrés CNIS

El Congrés que manté l'acrònim CNIS, passa a denominar-CONGRÉS NACIONAL D'INNOVACIÓ I SERVEIS PÚBLICS. Sense oblidar la importància de la Interoperabilitat i la Seguretat, s'enfocarà especialment en la Innovació i els serveis públics per atendre les noves necessitats dels nostres centenars de responsables públics que el segueixen des de la primera edició.
 
Comptarà amb el suport de la FEMP i de la FNMT i també de MINETUR i també en aquest any especialment, del Ministeri d'Economia i Competitivitat, (MINECO) recollint el seu creixent vocació d'acompanyar les administracions locals en el seu camí cap a la Innovació. Comptarà amb la participació especial del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i d'altres institucions com: CCN-CERT, FMM, INCIBE (abans INTECO), Fundació Astic, COSITAL, IEEE, Ajuntament Impulsa i altres associacions i fundacions.
 
• Inscriu-te ja en el següent enllaç

 
PRESENTACIÓ I OBJECTIUS DEL CONGRÉS 2015

"Gestionant el canvi. Aplicant solucions" és el lema d'aquesta edició del CONGRÉS NACIONAL D'INNOVACIÓ I SERVEIS PÚBLICS.
 
El Congrés CNIS ha representat la cita nacional de referència en matèria d'Interoperabilitat i Seguretat en les nostres administracions públiques. La implantació dels esquemes nacionals ENI i ENS ha suposat un gran avenç en la forma de fer de les nostres administracions, impulsant la innovació i tots els camps als quals afecta. Neix ara una nova etapa on la Innovació i els Serveis Públics són els protagonistes, juntament amb les persones que els fan possibles.
 
El V Congrés CNIS servirà per a: - Posar en valor el treball realitzat per moltes administracions. - Facilitar a altres administracions la presa de decisions i la millor planificació d'actuacions futures, tant per al compliment de les exigències de les normes com per a la millor i més eficient gestió dels projectes i serveis que gestionen. – Fer créixer una àmplia base de bones pràctiques que serveixi a la resta d'administracions com un referent a seguir.
 
Després de l'èxit de les quatre edicions anteriors, els dies 20 i 21 d'abril del 2015 tindrà lloc novament a Madrid el "V CONGRÉS CNIS. Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics", un fòrum de trobada per debatre sobre com gestionar el canvi en les nostres administracions i com aplicar solucions innovadores analitzant les noves tendències.
 
El CNIS constitueix la principal trobada a nivell nacional sobre administració electrònica, reunint els representants de les diferents administracions públiques, les principals empreses del sector ja molt diversos experts relacionats amb la matèria. Serà novament un interessant marc d'intercanvi d'experiències i solucions per aplicar en l'administració del Segle XXI.
 
En aquesta cinquena edició cal declarar la consolidació de l'Administració Electrònica a les Administracions Públiques i donar pas a noves formes de fer Gestió i Govern. La gestió d'aquest canvi necessari requereix d'una conscienciació sobre la seva necessitat d'una planificació en el seu desenvolupament i d'un coneixement avançat de la realitat de les solucions disponibles i les capacitats de gestió i finançament. Ara la tecnologia no és la barrera, el repte està en la Gestió del Canvi.
 

CONVOCATÒRIA DE LA V EDICIÓ DELS PREMIS CNIS (Fins al 7 d'abril)

Queda obert el termini de presentació de candidatures i de comunicacions per al "V Congrés CNIS" per a totes les administracions públiques fins al dia 7 abril 2015.
 
El 10 d'abril del 2015 publicaran els finalistes i els premis seran lliurats en la cerimònia que clausurarà el Congrés.
 
Consulta ja les categories dels premis 2015 a les Administracions Públiques:
 
1. Premi projecte consolidat en Interoperabilitat
2. Premi projecte consolidat en Seguretat
3. Premi millor Pla d'Innovació / Gestió del Canvi
4. Premi millor Acció Formativa en Innovació
5. Premi millor Innovació Normativa
6. Premi Idea més Innovadora
7. Premi millor projecte de Smart Cities
8. Premi millor projecte en Participació Ciutadana i Governs Oberts
9. Premi millor projecte en Transparència / Open Data
10. Premi millor servei d'Administració Electrònica
11. Premi millor servei al Núvol
12. Premi millor servei en Mobilitat
13. Premi millor App pública
14. Premi millor Gestió de les Xarxes Socials
15. Premi millor proposta de Col·laboració públic-privada
Premis especials:
14. Premi a la Trajectòria Professional
15. Premi Club d'Innovadors Públics al Innovador més destacat
 
Consulta la normativa de presentació de candidatures. Llegir més

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top