SODECA desenvolupa una nova funcionalitat per al càlcul de projectes de ventilació d'acord amb el RITE

‎SODECA posa a la seva disposició el selector QuickFan, el programari per a càlcul i projectes de ventilació, adaptat a la propera actualització del reglament d'Instal·lacions Tèrmiques en Edificis (RITE). Una ampliació dels avantatges d'aquest programari que responen als canvis en la legislació sobre els edificis que entra en vigor a partir del juliol.

Aquestes modificacions afecten la forma en com es calculen els sistemes de ventilació. És per això pel que SODECA inclou aquesta nova eina de suport i selecció de producte per complir amb les noves exigències de l'RITE.

Amb aquesta nova actualització i ampliació de serveis, la nova eina RITE del QuickFan, permet conèixer i realitzar els càlculs per aforament o per superfície; la determinació de l'obligatorietat d'usar equips de recuperació de calor; la generació d'informes i la integració dels càlculs amb la gestió de projectes de QuickFan.

El programari de càlcul s'anirà actualitzant en els propers mesos amb noves funcions. QuickFan Selector ha estat desenvolupat per un equip de tècnics i comercials en estreta col·laboració amb els nostres clients, amb l'objectiu d'obtenir una eina pràctica que ofereixi solucions a les necessitats d'un ampli rang d'usuaris.SODECA compta amb la divisió especialitzada en la qualitat de l'aire interior, SODECA IAQ, que ofereix solucions per al confort i el benestar en espais interiors.

Per descarregar-se el programa https://www.sodeca.com/es/software 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top