Torrot i RACC signen un acord per a la promoció de la mobilitat elèctrica urbana sostenible

El fabricant de vehicles elèctrics i el major automòbil-club d'Espanya segellen un acord de col•laboració per promoure l'ús de vehicles elèctrics. Una aliança que contempla la realització d'un detallat estudi sobre la circulació elèctrica en l'àmbit urbà, on la nova Muvi serà l'encarregada de demanar dades, i que obre les portes a compartir futures accions i col·laboracions entre dues companyies que comparteixen múltiples sinergies en temes de mobilitat sostenible.

Torrot i el RACC estrenyen els seus llaços de col·laboració a favor de l'ús del vehicle elèctric i la millora de la mobilitat urbana. El fabricant de vehicles elèctrics líder en projectes tecnològics de mobilitat personal i interconnexió, i el major automòbil-club d'Espanya, amb més d'un milió de socis, especialista en serveis d'assistència a persones i famílies, segellen un acord de col·laboració per a la promoció de la mobilitat elèctrica.

Les sinergies entre les dues companyies en apartats comuns com la potenciació del vehicle elèctric o els estudis sobre la millora de la mobilitat urbana, han cristal·litzat en aquest acord de col·laboració per promoure la mobilitat elèctrica i l'ús d'aquest tipus de vehicles elèctrics, eficients i respectuosos , l'ús afavoreix la sostenibilitat de les ciutats.

Un pacte que, a més de promoure l'ús d'aquest tipus de vehicles propulsats per energia neta, preveu la realització d'un detallat estudi sobre la mobilitat urbana elèctrica. D'una banda, gràcies a la posada en comú dels coneixements i l'experiència del RACC en l'àmbit de la investigació i anàlisi de mobilitat sostenible. I de l'altra, gràcies a la cessió, per part de Torrot, d'una MUVI, un scooter elèctric tecnològicament avançat que ajudaran a demanar les dades i la informació necessària per avaluar els diferents paràmetres de circulació en entorns urbans.

La bona sintonia manifesta entre RACC i Torrot després de la recent signatura d'aquest acord de col·laboració, obre les portes a accions i projectes de futur entre ambdues entitats.

(Foto: RACC)
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top