ENTREVISTA A ESTEVE ORÓ I RIGUAL

ENTREVISTA A ESTEVE ORÓ I RIGUAL

DIRECTOR TERRITORIAL NORD-EST (Catalunya i Aragó) de THYSSENKRUPP ELEVADORS

"El nostre centre de R+D+I, investiga permanentment noves formes de millora tant en la seguretat i el confort dels passatgers, així com en el consum energètic dels nostres productes"


Sobre Thyssenkrupp: Amb més de 150.000 d'empleats a tot el món, i 450 a Catalunya i Aragó. ThyssenKrupp és un grup multinacional i industrial que estructura la seva activitat fonamentalment en dues àrees de negoci: materials i tecnologia, dins d'aquesta última destaca ThyssenKrupp Elevator.

Com es posiciona ThyssenKrupp Elevadores en el sector del transport vertical a Catalunya?

A Catalunya, ThyssenKrupp Elevadores és una de les empreses capdavanteres dins del sector de l'elevació, capaç de donar solució i servei dins del transport horitzontal i vertical a qualsevol instal·lació, tant pública com  privada, com en interior o a la intempèrie.

La nostra empresa disposa de quatre fàbriques a Espanya situades a Madrid, Guipúscoa i Astúries. La primera d'elles situada a Móstoles (Madrid) inaugurada fa més d'un any, està especialitzada en la fabricació dels components de seguretat que integren un ascensor, mentre que la fàbrica d’Andoain (Guipúscoa) centra la seva producció en tots els components electrònics i és punt de referència per a tota la unitat de negoci. Les dues fàbriques situades a Astúries estan especialitzades en la producció d'escales i passadissos mecànics, així com passarel·les d'embarcament per a aeroports.

El R+D+I és un dels principals compromisos de la nostra companyia. Comptem amb dos centres de referència, el primer d'ells situat a Móstoles (Madrid) especialitzat en ascensors i el nostre “Centre d'Innovació” a Gijón (Principat d'Astúries) amb responsabilitat a nivell mundial dins del nostre grup.

No obstant això, cal destacar, sense cap dubte, la nostra vocació de servei. ThyssenKrupp Elevadores disposa de la xarxa més àmplia dins del sector amb personal propi altament qualificat que ofereix serveis a tot el territori Català, les seves delegacions s’ubiquen a Barcelona (2), Cerdanyola del Vallès, Esplugues de Llobregat, Manresa, Lleida, Reus, Tarragona i Girona. La companyia ofereix un servei personalitzat que ho converteix en únic i exclusiu per a cada client.


Quins són els punts forts de la companyia?

Sens dubte, la nostra principal fortalesa és l'equip humà que integra la nostra companyia. A través del mateix, aconseguim els nostres principals valors i fortaleses: innovació, qualitat, tecnologia, comportament ètic, i transparència amb el mercat. Quin ventall de solucions ofereix ThyssenKrupp Elevadors per l’administració pública de Catalunya?

La nostra empresa s'adapta a les necessitats de les diferents administracions, per això disposem d'un ampli rang de capacitats de fabricació, instal·lació i conservació que van des d'un excel·lent servei multi-producte: ascensors per a edificis de nova construcció, i per descomptat als ja construïts, adaptant-se als espais existents, escales i passadissos mecànics, plataformes, elevadors per a unifamiliars, i cadires per a minusvàlids, al Manteniment Multi-marca, amb àmplia gestió de recanvis de totes les marques, tècnics especialitzats, fins a la màxima qualitat de compliment de servei.

La nostra flexibilitat es posa de manifest amb una àmplia gamma de contractes de manteniment adaptant-nos a les necessitats del client. Per exemple, un programa de manteniment preventiu que millora la disponibilitat de l'ascensor evitant avaries inesperades. Aquesta flexibilitat ens permet que els nostres clients paguin únicament pels serveis que necessiten al millor preu.


En edificis de difícil accessibilitat que manquen d'instal·lacions d'aparells de transport vertical, quines solucions ofereix la seva companyia?

Som especialistes en la gestió integral de la instal·lació d'ascensors en edificis existents sense elevador. El client no haurà de preocupar-se de totes les gestions necessàries en una instal·lació d'aquestes característiques, la nostra empresa s'encarregarà de tot. Igualment, ens adaptem a les limitacions i requeriments de l'edifici instal·lant elevadors tant dins del buit de l'escala com fos de l'edifici, depenent de les possibilitats.


Amb l'envelliment progressiu de la població, com poden contribuir els productes de ThyssenKrupp Elevadores a l'accessibilitat urbana?

Dins de l'accessibilitat urbana, ThyssenKrupp Elevadores disposa actualment dels productes més capdavanters del mercat. Destaquen d'entre aquests productes, les escales i passadissos mecànics. La nostra empresa disposa d'una fàbrica d'escales a Astúries capaç de fabricar l'escala més exigent del mercat Europeu amb el mínim consum energètic. Igualment, disposem d'una fàbrica d'ascensors a Móstoles, igualment capaç de fabricar l'ascensor adaptat a les condicions més exigents del mercat.
La societat actual mostra cada vegada més la seva preocupació pel consum energètic de les seves instal·lacions, Quines solucions o productes ofereix la seva companyia per a aquest tipus d'instal·lacions?

Per descomptat, la sostenibilitat és una de les nostres prioritats en la nostra companyia. El nostre grup industrial té un ferm compromís amb el Medi ambient, la qual cosa ha permès que la nostra nova fàbrica de Móstoles sigui un exemple a seguir quant a eficiència energètica.

En el que a productes es refereix, hem estat a Espanya l'empresa pionera a obtenir la qualificació A de consum energètic per al nostre ascensor Synergy.

Igualment modernitzem instal·lacions existents per convertir-les en eficients energèticament amb diversos components: il·luminació per led, màquines sense reductor, variador regeneratiu,… etc.


Una de les principals preocupacions dels usuaris d'elements de transport vertical és la seva seguretat, Com vetlla ThyssenKrupp per la seguretat dels seus usuaris?

ThyssenKrupp Elevadors aplica els últims avenços tecnològics disponibles en matèria de seguretat als seus productes. A més, el nostre centre de R+D+I, investiga permanentment noves formes de millora tant en la seguretat i el confort dels passatgers, així com en el consum energètic dels nostres productes.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top