ENTREVISTA A JUAN LUIS CAPOTE

ENTREVISTA A JUAN LUIS CAPOTE

PRODUCT SPECIALIST SPORT FLOORING MAPEI

"La línia MAPECOAT TNS by Mapei està composta per productes i sistemes destinats a l'àmbit esportiu i urbà"

Sobre Mapei Sports System Technology: Líder en superfícies esportives. Amb productes d'avantguarda per la seva versatilitat, eficiència tècnica i de rendiment i per les qualitats estètiques.

- Amb les ajudes de finançament del MITMA a través dels fons Next Generation, acaben de sortir a licitació un bon nombre de carrils bici per part de diversos ajuntaments. Vostès com a especialistes en superfícies esportives, quin tipus de producte recomanarien als ajuntaments per revestir i protegir un carril bici?

Des de Sport System Technology (línia Sport & Urban de Mapei) recomanem sempre analitzar cada projecte en funció de factors com el tipus o naturalesa del suport, usos a què estarà sotmès el carril bici, etc. No es pot tractar igual un carril bici de formigó on passin només bicicletes, que un carril bici d'asfalt en una intersecció exposada a trànsit rodat.



- Aquest sistema serveix tant per a suports de formigó com asfalt?

Efectivament podem aplicar sobre asfalt, sobre formigó i fins i tot sobre paviments urbans de gairebé totes les natures. L'èxit de la durabilitat del revestiment final estarà en la preparació del suport, el tipus d'imprimació emprada com a pont d'unió i les prestacions dels productes emprats.


- El sistema TNS té altres aplicacions?

La línia MAPECOAT TNS by Mapei està formada per productes i sistemes destinats a l'àmbit esportiu i urbà. Oferim sistemes certificats ITF (International Tennis Federation) per a pistes de tennis, sistemes per a pistes esportives, col·legis, velòdroms, circuits roller, graderies d'estadis, etc.

A l'àmbit urbà tenim disposem de solucions tant acríliques com acríliques-epoxi que garanteixen durabilitat i seguretat per als usuaris.


- Quines característiques té el sistema Mapecoat TNS Urban i per què destaca?

El sistema Urban està compost per tres solucions:

Mapecoat TNS Urban és un sistema de perfil alt, multicapa i amb un acabat protector en poliuretà transparent i alifàtic que segella el sistema. Destaca pel gran poder de regularització del suport ja que està compost per 3 capes de resines acríliques amb àrids incorporats i un segellat de poliuretà que confereix una alta resistència a l'acabat.

A causa de les necessitats dels ajuntaments i a fi d'agilitzar els treballs, a Mapei hem desenvolupat 2 nous productes, d'assecat ràpid, d'altes prestacions químiques i mecàniques que permeten una aplicació ràpida, senzilla i sostenible.


- Molt interessant! Quins productes són i quantes hores d'assecat requereix?

D'una banda, disposem de MAPECOAT TNS RACE TRACK, una resina monocomponent, antilliscant fins i tot en humit, pigmentada (36 colors TNS disponibles) i de fàcil preparació i aplicat mitjançant corró. L'assecat és de 15-20 min/capa i està recomanada per a trànsit de vianants intens i fins i tot trànsit rodat ocasional (places de pàrquing, per exemple).

Per tal de poder oferir un producte encara més resistent, sobretot en aquelles zones de carril bici on conflueixen interseccions de trànsit rodat, hem desenvolupat MAPECOAT TNS EXTREME, un producte basat en l'anterior, però bicomponent, acrílic-epoxi que aporta un plus de resistència a l'acabat final i que permet estar exposat al trànsit rodat. L'assecatge d'aquest producte és de 2h/capa aproximadament.


- Aquests productes i solucions serveixen tant per a carrils bici de nova construcció com per a remodelacions?

Efectivament, gràcies a l'àmplia gamma de productes que ofereix Mapei com a proveïdor integral per a la construcció, podem actuar tant en fase d'obra nova com en fase de remodelació sobre suports deteriorats, Incorporant productes d'altres línies de la companyia tals com Mapeasphalt Repair al cas d'asfalt, o Eporip i Planitop Fast 330 en cas de suports de formigó; podem recuperar pràcticament qualsevol tipus de suport.


- Quin tipus d'assessorament ofereix Mapei a clients i prescriptors?

A Mapei comptem amb un equip humà sense igual, format per una àmplia xarxa tecnicocomercial dividida per províncies, així com una product line especialitzada que ofereix suport a clients, propietats, etc.

Transversalment comptem amb un departament d'assistència tècnica compost per un departament tècnic i un departament de prescripció, a més d'una oficina tècnica pròpia, de manera que el servei que podem oferir a prescriptors i propietats és integral.


Per a més informació o per contactar amb Mapei:


 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top