Figueres construirà dues noves àrees de contenidors soterrats el 2013

El consell d’administració de Fisersa Ecoserveis, ha aprovat els Plans de Gestió per a l’any vinent. Un pressupost que creix un 1,71% respecte el 2012. D’altra banda, l’empresa ha programat la construcció de dues noves àrees d’aportació soterrades (contenidors) al centre.

Una d’elles es farà a la cruïlla de la Pujada del Castell amb el carrer Pep Ventura i servirà per acabar la primera fase de la transformació d’aquest vial. Setmanes enrere s’hi va restringir l’accés rodat amb l’objectiu d’estendre el centre històric cap a l’avinguda Salvador Dalí. L’espai de la segona àrea encara està per decidir. Destacar que el cost de les dues operacions, obra civil inclosa, anirà a càrrec de l’accionista privat de Fisersa Ecoserveis i, per tant, no representarà cap cost per la ciutat.

Des del 2008, el Govern municipal ha creat dinou noves àrees de contenidors soterrats i n’ha renovat tres d’existents. Amb les obres previstes per a l’any vinent, i amb l’objectiu d’envellir els carrers de la ciutat, s’hauran fet vint-i-quatre noves àrees.

Recordar que Fisersa Ecoserveis es fa càrrec de la recollida d’escombraries, de la neteja dels espais públics, del manteniment de les zones verdes i jardins, de l’enllumenat públic i de la deixalleria municipal.


Font: Ajuntament de Figueres
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top