Sant Just Desvern confia la recollida i trasllat de residus sòlids i la neteja viària a Talher

L’adjudicació de Recollida i Trasllat de Residus Sòlids i Neteja Viària del Municipi de Sant Just Desvern serà efectuat per l’empresa Talher. El contracte és de 1.364.369,29€ l’any sense IVA per un total de 4+2+2anys.
 
Segons es va informar en el ple de l’Ajuntament es va considerar l’oferta més adequada ja que va presentar vàries millores versus la resta com ara: la millora en el rentat de contenidors, la substitució del 20% de contenidors de forma anual, 120 protectors, seguiment per GPS de la flota, 2 escombradores noves, neteja amb cuba i baldeig els estius, recollida en època de caiguda de fulla a part de la incorporació de 3 vehicles nous per la recollida de residus.
 
El consistori també va puntuar les propostes orientades a la millora de la imatge i ordenació dels grups de contenidors a la via pública, valorant les solucions tècniques proposades, la imatge que incorpora codis QR i la senyalització prevista.
També s’han considerat com a punts favorables l’ús de vehicles o maquinària menys sorollosa o amb elements de sonoreducció instal•lats a banda de la previsió de vehicles elèctrics tipus Piaggio i Renault Kangoo.
 
La oferta de Talher va estar un 9,1 % per sota del preu previst de la contractació. Per tant un dels punts més valorats ha estat l’estalvi econòmic pel municipi.
 
Destacar també que s’allarga la concessió a un contracte prorrogable per 4+2+2 anys

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top