S'obre la licitació del contracte del servei d’alimentació a la residència i centre de dia casal dels avis de Tona

El contracte tindrà com a objecte la prestació del servei d'atenció alimentària als usuaris de la residència i centre de dia Casal dels Avis, el que significa el subministrament de productes d’alimentació necessaris per al funcionament del servei al centre casal dels avis i el conferiment dels menús diaris (esmorzar, dinar, i sopar ) i la seva elaboració a la cuina del centre.

El centre presta una atenció integral a les persones grans segons el model d’intervenció d’Atenció Centrada en la Persona (ACP); en l’ alimentació es pretén oferir un servei de menjador com si es tractés de casa seva. Així, el proveïdor del servei ha de ser flexible i facilitar aquesta mirada en la que, entre d’altres aspectes, les persones participen en l’elecció de menús, es respecten els seus gustos, preferències i horaris; i les seves dietes i intoleràncies.

Durant el mes de febrer es podran fer arribar les ofertes d'acord amb el períodes administratius establerts per a la contractació administrativa i, posteriorment, d'acord amb allò que preveu la llei, es coneixerà l'oferta guanyadora a qui se li adjudicarà el contracte.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top